(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram             
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

FOTO `NEXT STAR.. LA TANASE` cu laureati si finalisti ai primelor editii Antena1 TV

Teatrul de Revistã “Constantin Tãnase” Bucuresti, Calea Victoriei nr.33
NEXT STAR la TANASE

Seria de spectacole NEXT STAR la TANASE gazduite de Sala Savoy a Teatrului de Revista "Constantin Tanase"
va avea in distributie laureati si finalisti ai editiilor anterioare ale binecunoscutei emisiuni de la ANTENA 1.

Alaturi de ei vor evolua artisti, invitati - surpriza. Va fi prezent si actorul Vasile Muraru, Director Artistic al teatrului si membru in juriul NEXT STAR. Nu se fac clasamente, nu se premiaza protagonistii. Micutilor artisti li se ofera astfel posibilitatea de a evolua pe una dintre cele mai renumite scene din Bucuresti si din tara.

La invitaţia Teatrului de Revist㠔Constantin Tãnase”, concurenţii din primul sezon al show-ului ”Next Star”, emisiune difuzatã joia, de la ora 20.30, la Antena 1, au de-acum propriul lor spectacol: ”Next Star la Tãnase”.
Premiera oficialã a avut loc vineri, 1 noiembrie 2013, la Sala SAVOY.

“Am simţit de la bun început potenţialul acestor copii şi pe cel al show-ului pe care-l pot face şi am declarat în direct cã îi doresc pe concurenţi într-un spectacol la Teatrul Tãnase. Iatã cã acest vis a devenit realitate pe 1 noiembrie, odatã cu Premiera oficial㔠– a mãrturisit Vasile Muraru, membru în juriul „Next Star“, director artistic al Teatrului Tãnase şi iniţiatorul proiectului. Impresionat de prestaţia micuţilor artişti, acesta s-a gândit sã le ofere posibilitatea sã evolueze pe o scenã profesionistã.

“Special pentru acest proiect, am achiziţionat un ecran urias din Anglia, cu o luminozitate aparte şi cu efecte vizuale deosebite, tocmai pentru a-i pune în valoare pe aceşti copii minunaţi. De fiecare datã vor fi prezentate numere musicale inedite, scenete, dansuri impresionante, vom avea mulţi invitaţi surprizã, iar Baletul Teatrului îi va acompania pe tinerii interpreţi” – a adãugat Vasile Muraru.

Show-ul prichindeilor de la Next Star la Tãnase se va regãsi în stagiunea 2013-2014 a Teatrului de Revist㠔Constantin Tãnase”. De-acum, în fiecare vineri searã şi, în curând, şi la spectacole-matineu, spectatorii mici şi mari se vor putea delecta cu numere de muzicã, dans, teatru şi musical susţinute de puştii invitaţi sã îşi punã în scenã propriul spectacol pe scena de la SAVOY.
Regia este semnatã de Cezar Ghioca, coregrafia de Cornel Popovici, conducerea muzicalã îi aparţine lui Dan Dimitriu, iar scenografia Anei Iulia Rizea.

Next Star la Tãnase este programat în fiecare VINERI seara, începând cu ora 19.00, la Sala SAVOY a Teatrului de Revist㠓Constantin Tãnase”.
Emisiunea „Next Star“ este difuzatã în Avanpremierã, în fiecare joi, de la 10.00, în exclusivitate pe AntenaPlay şi LIVE de la 20.30 pe Antena 1 şi AntenaPlay.

Multumim pentru atentia si aprecierea acordate evenimentelor si activitãtii Teatrului de Revist㠄Constantin Tãnase” si vã asteptãm la spectacolele stagiunii 2013 - 2014. Reprezentantii mass-media au acces gratuit pe baza unei solicitãri de acreditare.
BILETELE se pot achizitiona de la Casa de Bilete a Teatrului de Revist㠓Constantin Tãnase” (Sala SAVOY) – Calea Victoriei nr. 33, Telefon: 021.315.56.78
DIRECTOR: ALEXANDRU ARSINEL
DIRECTOR ARTISTIC: VASILE MURARU


  • Spectacol `NEXT STAR.. LA TANASE`

  • Spectacol `NEXT STAR.. LA TANASE`

  • Spectacol `NEXT STAR.. LA TANASE`


Imagine
Spectacol `NEXT STAR.. LA TANASE`
Spectacol `NEXT STAR.. LA TANASE`
Spectacol `NEXT STAR.. LA TANASE`
Spectacol `NEXT STAR.. LA TANASE`
Spectacol `NEXT STAR.. LA TANASE`
Spectacol `NEXT STAR.. LA TANASE`

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020