(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram             
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

Marina_Voica si Alexandru Arsinel aniversare 50 de ani de teatru, muzica, film la Sala Palatului 2012

Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” Bucuresti, Calea Victoriei nr.33
Spectacol aniversar Marina Voica și Alexandru Arșinel
50 de ani de teatru, muzică și film !


Ministerul Culturii și Patrimoniului Național, Centrul pentru Artele Spectacolului Sala Palatului a prezentat pe 27 mai 2012, spectacolul aniversar Alexandru Arșinel și Marina Voica - 50 de ani de teatru, muzica și film.
Timpul are valoarea pe care i-o dau oamenii, iar în cazul lui Alexandru Arșinel și al Marinei Voica, cinci decenii de activitate înseamnă o eternitate. Prețuirea este dată de publicul care le-a fost atât de drag și pentru care au urcat de fiecare dată pe scena cu aceeași prospețime și același entuziasm ca prima dată. Bucuria și emoția pe care au adus-o în sufletul atâtor generații de-a lungul timpului, lea fost răsplătită într-un spectacol omagial, pe 27 mai 2012, la Sala Palatului.

Fermecătoare și pasională, Marina Voica este o interpretă fară vârstă. Prospețimea spiritului său și căldura vocii sale au rămas întipărite în sufletele romanilor. Alexandru Arșinel este regele neîncoronat al revistei romanești. Artistul, care se bucură de o popularitate imensă, se numără printre cei mai iubiți și de încredere români. Arșinel este o emblemă a umorului românesc, iar cuplul realizat pe scenă cu Stela Popescu este probabil cel mai cunoscut și mai îndrăgit din showbiz-ul romanesc.

Alexandru Arșinel și Marina Voica au primit aplauzele și ovațiile colegilor de breaslă și ale publicului într-un spectacol deosebit, care a celebrat 50 de ani de activitate artistica. Pe 27 mai, la Sala Palatului, au fost alături de ei: Stela Popescu, Florin Piersic, Angela Similea, Ovidiu Komornyic, Constantin Enceanu, Petrică Mâțu Stoian, Niculina Stoican, Nae Lăzărescu, Vasile Muraru, Cristina Stamate, Gabriel Dorobanțu, Anca Țurcasiu, Adrian Enache, Annes, Steliana Sima și Mariana Ionescu Căpitănescu. Spectacolul a fost prezentat de două nume mari ale teatrului românesc: Maia Morgenstern și George Ivașcu.

Duminică, 27 mai 2012, la Sala Palatului, cei doi mari artiști – Marina Voica și Alexandru Arșinel – la celebrarea a 50 de ani de activitate artistică, ne-au oferit un spectacol - sărbătoare, care a umplut inimile spectatorilor de bucurie!
Sursa: www.marinavoica.ro


Foto: Dragoș Constantin, Venus Five Studio și arhiva personală

  • Marina_Voica aniversare ziua de nastere 03.09. La multi ani !

  • Marina_Voica aniversare ziua de nastere 03.09. La multi ani !

  • Marina_Voica aniversare ziua de nastere 03.09. La multi ani !


Imagine
Marina_Voica aniversare ziua de nastere 03.09. La multi ani !
Marina_Voica aniversare ziua de nastere 03.09. La multi ani !
Marina_Voica aniversare ziua de nastere 03.09. La multi ani !
Marina_Voica aniversare ziua de nastere 03.09. La multi ani !

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020