(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram       
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

Oana_Sirbu solista, aniversare ziua de nastere 13.05. La multi ani!





Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” București, Calea Victoriei nr.33
La mulți ani, OANA SÎRBU!

În prezent, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, o puteți vedea pe Oana Sîrbu în spectacolul "PIEI, DRACE!!!" Oana Sîrbu este fiica lui Romulus Sîrbu unul din membrii celebrului cuplu comic-fantezist Anton și Romicã (activ între 1959-1988). În 1985 a câștigat trofeul „Steaua fãrã nume”, iar în 1986, „Premiul Tinereții” la Festivalul „Mamaia '86”. Și-a început cariera de actriță cu rolul din filmul Liceenii. A creat o adevărată modã; ani la rând, fetele de liceu s-au tuns precum personajul pe care l-a interpretat în acest film, Dana.

Emisiuni TV
-Realizeazã o emisiune TV de peste trei ore la postul TVRM.
-Emisiunea `Te cunosc de undeva` (Antena 1)

Susține turnee în Statele Unite ale Americii, Germania și Israel. Actualmente activează la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” București și sustine diverse concerte.

Albume Discografie
Te Iubeam, 1991, Vinil, ST-CS 0292, MAR Music Production
Lumea basmelor, 2000, Casetã, 0095, Mediapro Music
Sãrbãtori acasã
Te așteptãm sã vii, Moș Crãciun!, 2006, CD, EDC 748, Electrecord (împreunã cu Robert Turcescu, Ștefan Bãnica jr., Adrian Enache, Marcel Pavel, Luminița Anghel și Narcisa Suciu)
Un altfel de portret, 2011, CD, Radio România

Compilații
Îmi Vei Lipsi..., 1995, Casetã, VR O33, Vivo
Best Of, 1995, CD, OVO 201, OVO Music

Filmografie
Liceenii (1986)
Vulcanul stins (1987)
Extemporal la dirigenție (1988)
Liceenii Rock'n'Roll (1991)
Liceenii în alertã (1992)
Secretul Mariei (2006)


Foto: Dragos Constantin si arhiva proprie
  • Oana Sirbu in `Piei, Drace!` la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`

  • Oana Sirbu in `Piei, Drace!` la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`

  • OANA SIRBU si STELA POPESCU la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`


Imagine
Oana Sirbu in `Piei, Drace!` la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`
Oana Sirbu in `Piei, Drace!` la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`
Oana Sirbu in `Piei, Drace!` la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`
Oana Sirbu in `Piei, Drace!` la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`
OANA SIRBU si STELA POPESCU la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`
OANA SIRBU si STELA POPESCU la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top





Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020