(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram             
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

PREMII Alexandru Arsinel, Teatrul Revista `Tanase` Premiul de Excelenta Media Vision Production 19.03.2010

Premiul de excelenta pentru maestrul Alexandru Arsinel

Media Vision Production a organizat un show incendiar pe 19 martie 2010, chiar in seara Premierei Oficiale a spectacolului `O PREMIERA FURTUNOASA` de la Sala RAPSODIA. Clubul bucurestean ZEXE din cadrul Complexului Lacul Tei a fost gazda serii de gala organizata de Gazi Demirel, managerul Media Vision Production si realizatorul emisiunii `Fotoliul Rosu` de la OTV. Fiind vorba de o intalnire `regizata` de un om de televiziune, alaturi de Gazi Demirel s-au aflat numerosi invitati speciali.

Pe 7 decembrie 2009, la Restaurantul `Allhambra` al sotilor Marian si Bianca Sarbu-Trupa `ExclussiV` (Bianca este si solista a Teatrului de Revista `Constantin Tanase`), actorul Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista isi lansa 2 albume - `Evergreen` si `Cantece de Craciun` (casa de Discuri ELECTRECORD).

Printre invitati s-a aflat si Gazi Demirel care a apreciat sincer cele doua albume, dar mai ales recitalul de zile mari sustinut de maestrul Arsinel pe scena de la ALLHAMBRA.

Astfel, imediat dupa `PREMIERA FURTUNOASA`, indragitul actor a tinut sa fie alaturi de Gazi Demirel care, la randul sau a tinut sa-i acorde artistului un Premiu de Excelenta pentru activitatea sa prestigioasa. Si chiar daca majoritatea invitatilor faceau parte din comunitatea turca din Bucuresti, acestia l-au ovationat la scena deschisa pe directorul Teatrului de Revista Constantin Tanase.

Alti premiati ai serii au fost actorul Constantin Cotimanis, consultantul de imagine Carmen Okabe, Carmen Plesea (KAO Fashion), ziaristi romani si straini, dar si oameni de afaceri turci din top-ul business-ului romanesc. Niciunul nu s-a bucurat insa de atata popularitate ca Alexandru Arsinel.

Muzica serii a fost si ea una speciala fiind asigurata de cunoscutul cantaret Kivircik Ali, un virtuoz al muzicii traditionale turcesti si, surpriza, grupul `Cuba`. Muzica in ritm de salsa cu origini cubaneze a rasunat in clubul ZEXE intr-o superba noapte de primavara. Adi de la Valcea a oferit si el un recital surpriza pentru prietenul sau Gazi, aducand un farmec aparte show-ului.

Oana Georgescu, PR Teatrul de revista `C-tin Tanase`


Bilete

Program

Media

CronMed


Distributie

Foto

Video

Parteneri

Plan Sala

Harta


  • Alexandru Arsinel Premiul de Excelenta de la Media Vision Production 19.03.2010

  • Alexandru Arsinel Premiul de Excelenta de la Media Vision Production 19.03.2010

  • Alexandru Arsinel Premiul de Excelenta de la Media Vision Production 19.03.2010


Imagine
Alexandru Arsinel Premiul de Excelenta de la Media Vision Production 19.03.2010
Alexandru Arsinel Premiul de Excelenta de la Media Vision Production 19.03.2010

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020