(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram             
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

PREMII Nae Lazarescu (1940-2013) si Vasile Muraru Ambasadorii Teatrului Romanesc 2012

Teatrul de Revistã “Constantin Tãnase” Bucuresti, Calea Victoriei nr.33
Ambasadorii Teatrului Romanesc

NAE LÃZÃRESCU si VASILE MURARU AMBASADORI ai TEATRULUI la Gala Ambasad'Or – VIP 2012!
Revista VIP si Ambasad'Or Events au fost gazde perfecte ale unei gale de exceptie, in cadrul cãreia au fost oferite distincţiile pentru Ambasadorii Anului 2012 in cele mai importante domenii de activitate. La Categoria “AMBASADORII TEATRULUI” actorii Teatrului de Revistã “Constantin Tãnase” - Nae Lãzãrescu şi Vasile Muraru - au fost desemnaţi AMBASADORI ai Teatrului Romanesc in anul 2012


Desi o ninsoare s-a abãtut brusc peste Bucuresti, numeroase vedete au rãspuns afirmativ invitatiei Revistei VIP care a organizat la Centrul de Evenimente Ambasad’Or din Otopeni o nouã ediţie a premiilor tradiţionale, dar si pentru a primi distincţiile de Ambasadori ai anului 2012.

Dragos Mostenescu a primit premiul pentru Cel mai bun regizor de teatru. Mãdãlin Ionescu si coprezentatoarea lui, Andreea Mantea au plecat imediat dupã ce si-au ridicat premiul pentru “WOW Biz” – Cel Mai Bun Late Night Show. Cei doi trebuiau sã ajungã in timp util in platoul emisiunii care urma sã inceapã.
Cãtãlin Mãruţã a ajuns la Ambasad’Or pentru a ridica atat Premiul pentru Cel Mai Bun Entertainer, cat şi Premiul pentru Andra – Cea mai bunã voce - care nu a putut ajunge pentru cã trebuia sã susţinã un recital.

Producãtorul Ruxandra Ion, “Mama telenovelei romaneşti” sau mai nou “mama Lala”, aşa cum a fost numitã de cãtre cei din Lala Band, a mulţumit organizatorilor pentru distincţia de Ambasadorul Media, dar si oamenilor minunati cu care lucreazã şi fãrã de care nu ar fi reuşit. Glumind, acesta a recunoscut cã este puţin „Lala”, dar in acelaşi timp este foarte mandrã de un alt proiect de succes. Cei care alcãtuiesc trupa Lala Band şi fac parte şi din serialul „Pariu cu viaţa” au inceput sã aplaude frenetic. Ei au urcat pe scena de doua ori.

Au obtinut un Premiu pentru Debut la secţiunea Ambasadorii Muzicii, dar şi Premiul pentru Cel mai bun serial in cadrul Sectiunii Ambasadorii Cinematografiei. Acestia nu au ramas datori si au cantat live una dintre piesele lor, iar acompaniamentul şi l-au fãcut din obiectele care le-au iesit in cale… De exemplu, Bubu a cantat la o scrumiera...

La categoria Ambasadorii Teatrului, Nae Lãzãrescu si Vasile Muraru nu puteau lipsi din lista de premianţi ai acestei categorii si, prin urmare, ei au fost desemnaţi Ambasadorii Teatrului Romanesc.

Premiul pentru Cea mai buna piesa de teatru a fost ridicat de Andreas Petrescu şi Gabriel Fãtu pentru piesa “Mã mut la mama”, in care cei doi joacã alãturi de Adriana Trandafir, actriţa Teatrului de Revistã “Constantin Tãnase”.

Deşi poate nu mulţi sunt obişnuiţi cu aceastã titulaturã, actorul Dragoş Mostenescu a semnat regia mai multor filme şi piese de teatru şi a primit distincţia pentru Cel mai bun regizor. Pentru cã venise direct de la teatru, unde a avut spectacol, Tania Popa a reuşit sã urce pe scena la finele evenimentului pentru a-şi primi distinctia de Cea mai bunã actriţã.

O categorie la care au fost oferite cele mai multe premii a fost cea reprezentata de Ambasadorii Mass-Media.

Vlad Gherman a ţinut sã multumeasca in locul lui Cabral Ibaka pentru premiul pe care l-a primit pentru Cel mai bun prezentator TV,
iar Iuliana Luciu şi-a cerut scuze in numele Simonei Gherghe pentru absenţã, aceasta din urmã fiind desemnatã Cea mai bunã prezentatoare TV.

Trebuie sã gãsim in fiecare zi motive de a ne iubi tara, dupã cum ne-a indemnat Alex Dima, care a urcat pe scena VIP pentru a primi premiul pentru “Romania, te iubesc!” – Cea mai bunã emisiune de anchete jurnalistice.

ªi cum monden nu inseamnã neapãrat “scandal”, emisiunea “Focus Monden” de la Prima TV a primit premiul pentru Cea mai bunã emisiune de stiri mondene, iar emisiunea “Secrete de stil” a primit premiul pentru Cea mai bunã emisiune de fashion.

Cea mai bunã platformã de media este site-ul www.radardemedia.ro, iar cel mai citit ziar on-line a fost declarat www.libertatea.ro.

Mãdãlin Ionescu şi Andreea Mantea au fost prezenti pe scena Ambasad’Or – VIP pentru a primi premiul pentru „WOW Biz” – Cel Mai Bun Late Night Show, iar cea mai buna emisiune de divertisment a fost declaratã “Vocea Romaniei”.

Distinctiile pentru Ambasadorii muzicii au fost acordate pentru debutul anului 2012 (Lala Band), pentru Cel mai bun interpret (Smiley), dar şi pentru cel mai nou proiect intitulat “Cai verzi pe pereţi”. Premiul pentru Cel mai bun band al anului a fost acordat trupei TAXI, Dan Teodorescu dorind sa multumeasca inca o data pentru nenumaratele aprecieri pozitive venite din partea revistei VIP.

La categoria Ambasadorii Cinematografiei, premiile au fost acordate pentru Cea mai bunã actriţã (Diana Dumitrescu), pentru Cel mai bun actor (Augustin Viziru), pentru Cel mai bun serial (“Pariu cu viaţa”, PRO TV). Paul Negoescu, prezent pentru prima datã pe scena VIP şi premiat pentru Cel mai bun regizor, a tinut sa işi exprime incantarea faţã de faptul cã incã mai sunt oameni care ştiu sã aprecieze arta.

Avand in vedere rezultatele de anul acesta, nu putea lipsi categoria Ambasadorii Sportului. Pentru cã a fãcut Romania mandrã in lume şi prin caştigarea medaliei de aur de la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008) şi medaliei de argint la Londra (2012), nu avea cum sã nu se ofere premiul pentru Cea mai bunã sportivã, Alinei Dumitru, care a anuntat cã acesta este ultimul premiu in aceasta calitate, urmand ca a doua zi sã işi anunţe retragerea oficialã.

Premiul pentru Echipa anului 2012 a fost acordat Echipei Naţionale de Rugby a Romaniei, premiul pentru Ambasadorul Sportului Romanesc i-a revenit lui Nicolae Dobre, preşedintele Federatiei Romane de Oinã.

Nici un eveniment marca VIP nu se poate lipsi de Premiile Speciale. Astfel Cãtãlin Botezatu s-a bucurat de prestigiosul titlu de Ambasador al Modei Feminine.

O prezenta la fel de importanta a fost şi Ambasadoarea Modei Masculine, Adina Buzatu.

Ruxandra Ion a urcat pe scena Ambasad’Or-VIP pentru a-şi primi titlul de Ambasadoare Media a anului 2012, pentru contributia ei esentiala la dezvoltarea MediaPro Pictures şi formarea atator talente.

Pentru cã a asigurat o expansiune exceptionalã a Carrefour Romania, Andreea Mihai, Director de Marketing al brand-ului, a primit premiul pentru Ambasadoarea Lumii Afacerilor.

Premiul pentru Ambasadorul Culturii Romaneşti a fost acordat lui Nicolae Voiculeţ, unul din promotorii muzicii romaneşti in lumea intreagã.

Cãtãlin Josan, Anthony, Alessia şi trupa „FreeStay” un nou proiect care i-a readus in atentia publicului pe cei care altadata erau cunoscuti drept “Amicii”, au susţinut recitaluri la Gala Amabsad’Or – VIP.
Oana Georgescu, Secretar Literar Artistic si PR

  • NAE LAZARESCU si VASILE MURARU premiati de Revista VIP - ambasad`Orii Teatrului Romanesc in 2012

  • NAE LAZARESCU si VASILE MURARU premiati de Revista VIP - ambasad`Orii Teatrului Romanesc in 2012

  • NAE LAZARESCU si VASILE MURARU premiati de Revista VIP - ambasad`Orii Teatrului Romanesc in 2012


Imagine
NAE LAZARESCU si VASILE MURARU premiati de Revista VIP - ambasad`Orii Teatrului Romanesc in 2012
NAE LAZARESCU si VASILE MURARU premiati de Revista VIP - ambasad`Orii Teatrului Romanesc in 2012
NAE LAZARESCU si VASILE MURARU premiati de Revista VIP - ambasad`Orii Teatrului Romanesc in 2012
NAE LAZARESCU si VASILE MURARU premiati de Revista VIP - ambasad`Orii Teatrului Romanesc in 2012
NAE LAZARESCU si VASILE MURARU premiati de Revista VIP - ambasad`Orii Teatrului Romanesc in 2012
NAE LAZARESCU si VASILE MURARU premiati de Revista VIP - ambasad`Orii Teatrului Romanesc in 2012

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020