(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram             
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

PREMII Teatrul de Revista `C-TIN TANASE` Printre laureatii Galei Premiilor VIP 2013

Teatrul de Revista `CONSTANTIN TANASE`
printre laureaţii Galei Premiilor VIP 2013
Premiul la categoria TEATRU i-a fost înmânat
Directorului artistic VASILE MURARU


Recent, revista VIP a fost gazda unei noi ediţii a Galei Premiilor VIP, o seară care poate fi rezumată prin câteva cuvinte: valoare, talent, muncă şi, nu în ultimul rând, emoție!

24.06.2013
Centrul de evenimente „Ambasad’Or” din Otopeni a pregătit covorul roșu în așteptarea personalităților care, în cadrul Galei de decernare a premiilor VIP sunt ridicate la rangul de elite ale societății romanești. Împreună au luat parte la un eveniment care și-a propus, încă o data, să aducă pe aceeași scena persoane importante și valoroase care, prin activitatea lor, devin modele pentru toate generațiile. Elegantul eveniment a început cu un colaj muzical special susținut de copii de la „Contrapunct”, club de muzica, dans și mișcare scenica. După minunatul moment, amfitrionii serii, Robert Emanuel și Camelia Capitanu de la TV H, ne-au prezentat laureații. Primul moment al serii a fost dedicat lui Virgil Nițulescu, Directorul Muzeului National al Țăranului Roman, care a primit distincția la secțiunea ARTA POPULARA, acordata de actorul Alexandru Bindea.

Margareta Pâslaru a urcat pe scena VIP pentru a-i înmâna premiul la categoria MUZICA lui Nicu Alifantis pentru cei 40 de ani de cariera, iar Președintele Centrului de Evenimente din Otopeni, Nicușor Stan, a avut deosebita placere de a înmâna premiul pentru Popularitate, artistei Elena Gheorghe.

La categoria EDUCAȚIE premiul a fost acordat elevilor romani premiați cu aur la concursul internațional de proiecte informatice Infomatrix 2013 și continuuand pe același segment, dirijorul Adrian Petrescu a înmânat premiul la categoria CULTURA prim-violonistului Cvartetului Voces, Director General al Filarmonicii de Stat „Moldova” din Iași, Bujor Prelipcean.

Premiul pentru EVENIMENTUL LUNII a fost acordat concertului-spectacol „MAEȘTRII - Despre Muzica și alte nimicuri”, ce a avut loc la Ateneul Roman, dedicat maestrului Dan Grigore. Pentru ridicarea premiului le-am avut alaturi pe Liana Săndulescu de la TVR2 și Ada Vertan, producătorul spectacolului.

Pentru seria concertelor oferite in stagiunea din luna mai de Orchestra de camera radio revista VIP a dorit sa isi arate aprecierea in fata unei astfel de manifestari si a oferit inca un premiu pentru eveniment doamnei Oltea Serban Parau, director al Orchestrelor si al Corurilor Radio si, in acelasi timp, redactor-sef Radio Romania Cultural.

Premiul la categoria MODA a fost acordat Galynei Mihaleva, iar premiul pentru FILM a insemnat din nou recunostinta revistei VIP in fata celor care promoveaza Romania la nivel international si am avut-o alaturi de noi pe actrita Ioana Flora, pentru a ridica premiul pentru filmul lui Catalin Draghici, castigator anul acesta la Cannes.

La categoria TEATRU revista VIP si-a propus sa acorde doua premii, primul dintre ele fiind oferit echipei Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, premiul oferit pe scenă directorului artistic al teatrului, Vasile Muraru.

Al doilea premiu pentru teatru si dans lui Razvan Mazilu pentru ca a reusit sa devina un pionier al artei, si datorita lui spectacolul „Saraiman” a ajuns pe scena Teatrului Odeon. Presedintele Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, profesorul Vasile Candea a primit din partea revistei VIP premiul la categoria STIINTA SI VIATA pentru activitatea sa in domeniul chirurgiei cardiovasculare, iar Monica Ghiurco a revenit pe scena VIP pentru a anunta premiul pentru SANATATE, inmant doctorului Eduard Armeanu, managerul Spitalului Ilfov.

Revista VIP se declara sustinatoare a jurnalismului onest si bine documentat si din aceste considerente premiul la categoria JURNALISM fost acordat echipei Focus de la Prima TV, premiu inmanat de Oana Ionita.

La categoria SPORT, Nicolae Dobre, Presedintele Federatiei Romane de Oina, a anuntat premiul acordat Bancii Nationale a Romaniei, din partea careia l-am avut alaturi de noi pe Adrian Vasilescu, pentru sprijinirea si promovarea oinei, ca sport national. Campionul Leonard Doroftei a acceptat si el invitatia revistei VIP si a urcat pe scena pentru a anunta premiul acordat la categoria SPORT echipei sale natele, Petrolul Ploiesti, castigarea Cupei Romaniei.
Nu in ultimul rand, revista VIP a dorit sa arate aprecierea sa Echipei de Canotaj a Romaniei care a castigat medalia de aur la Campionatul European de canotaj de la Sevilla.

“Pentru ca ne dorim sa sprijinim si mediul privat, antreprenori care se implica in dezvoltarea comunitatilor, la categoria LUMEA AFACERILOR am acordat doua premii: Premiul pentru Excelenta in Business Strategic a fost oferit grupului Nei Holding, iar premiul pentru Eco Business a apartinut companiei Romprest” – ne-a spus Madalina Petrescu, PR Coordonator ale evenimentului.

Premiul la categoria CONTRIBUTIE LA DEZVOLTAREA SOCIETATII a fost inmanat de Alina Gorghiu lui Zoli Toth pentru campania “Romania fara cianura” pe care o desfasoara cu succes cu scopul declarat de protejare a mediului.

La categoria ELEGANTA premiul acordat de revista VIP a fost acordat realizatoarei TVR, Iuliana Tudor. Au fost oferite o serie de PREMII SPECIALE, acordate unor persoane care reusesc constant sa aduca propria contributie la domeniul pe care il reprezinta, personalitati care se implica total in ceea ce fac. In acest sens, dupa multa vreme pe scena VIP, s-a aflat Stefan Banica Jr. care a fost apreciat pentru interpretarea sa in spectacolul „Pescarusul“, dupa A. P. Cehov, unde a jucat impreuna cu Emilia Popescu.

Alte doua momente speciale au fost cele in care pe scena Galei Premiilor VIP a urcat Loredana Groza, care a tinut sa multumesca pentru premiul acordat si a declarat bucuria imensa de a vedea ca lumea apreciaza si se implica in promovarea Romaniei la nivel international. Premiul a fost inmanat de Cezar Ouatu, care la randul sau a primit din partea revistei VIP un premiu Special pentru reprezentatia sa de la Eurovision 2013.

Nu poate exista o gala VIP fara un premiu pentru EXCELENTA, ce i-a revenit seara trecuta lui Mihai Gruia Sandu, iar premiul pentru intreaga cariera a fost inmanat de Tora Vasilescu, lui Geo Saizescu, regizor, scenarist, actor si profesor universitar doctor. Unul dintre momentele speciale ale serii a fost cel in care reprezentantul UNHCR- Romania, Gabriela Leu si Mbela Nzuzi, Presedintele Asociatiei Femeilor Refugiate in Romania au dorit sa trasmita cateva cuvinte in sustinerea mesajelor sociale ale agentiei Agentiei ONU pentru Refugiati.

Asa cum ne-a obisnuit, si cea de-a 115-a editie a Galei Premiilor VIP si-a propus sa isi destinda invitatii prin momente artistice de exceptie cu fetele de la Cvartetul “Passione”, tenorul Oliver Popa si nu in ultimul rand, am ascultat cea mai noua melodie lansata de Cezar Ouatu.
Evenimentul a fost inregistrat in integralitate si poate fi urmarit pe http://www.privesc.eu/.

Oana Georgescu, PR Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”

  • Directorul Artistic Vasile Muraru Gala Premiilor VIP 2013 Premiul pentru TEATRUL `C-TIN TANASE`

  • Directorul Artistic Vasile Muraru Gala Premiilor VIP 2013 Premiul pentru TEATRUL de REVISTA `C-TIN TANASE`

  • Robert Emanuel si Directorul Artistic Vasile Muraru la Gala Premiilor VIP 2013

  • Prof Vasile Candea, Cristian Hristea, Vasile Muraru, Doina Tataru la Gala Premiilor VIP

  • Vasile Muraru si Leonard Doroftei la Gala Premiilor VIP 2013


Imagine
Directorul Artistic Vasile Muraru Gala Premiilor VIP 2013 Premiul pentru TEATRUL `C-TIN TANASE`
Directorul Artistic Vasile Muraru Gala Premiilor VIP 2013 Premiul pentru TEATRUL `C-TIN TANASE`
Directorul Artistic Vasile Muraru Gala Premiilor VIP 2013 Premiul pentru TEATRUL de REVISTA `C-TIN TANASE`
Directorul Artistic Vasile Muraru Gala Premiilor VIP 2013 Premiul pentru TEATRUL de REVISTA `C-TIN TANASE`
Robert Emanuel si Directorul Artistic Vasile Muraru la Gala Premiilor VIP 2013
Robert Emanuel si Directorul Artistic Vasile Muraru la Gala Premiilor VIP 2013
Prof Vasile Candea, Cristian Hristea, Vasile Muraru, Doina Tataru la Gala Premiilor VIP
Prof Vasile Candea, Cristian Hristea, Vasile Muraru, Doina Tataru la Gala Premiilor VIP
Vasile Muraru si Leonard Doroftei la Gala Premiilor VIP 2013
Vasile Muraru si Leonard Doroftei la Gala Premiilor VIP 2013

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020