(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram             
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

Spania_Turneu `ALO, AICI REVISTA` Getafe, Aranjuez, Alcala de Henares 2009

Teatrul de Revista "C-tin Tanase" Bucuresti, Calea Victoriei nr.33

Programul `ROMANI pentru ROMANI` initiat de Primaria Muncipiului Bucuresti
Special pentru romanii din Spania!
VEDETELE Teatrului de Revista `CONSTATIN TANASE`
in turneu spaniol cu spectacolul `ALO, AICI REVISTA`


Triumf spaniol al artistilor Teatrului de Revista `Constantin Tanase`

In cadrul Programului `ROMANI pentru ROMANI` initiat de Teatrul de Revista `CONSTATIN TANASE` si Primaria Muncipiului Bucuresti VEDETELE Teatrului de Revista au efectuat in perioada 30 septembrie - 6 octombrie 2009 un turneu in Spania cu spectacolul `ALO, AICI REVISTA`, turneu care a cuprins orasele Madrid-Getafe, Toledo, Aranjuez, Alcala. Organizator a fost Valentin Potrivitu, Director al CASA DE RUMANIA si absolvent al IATC.

Alexandru Arsinel, Nae Lazarescu si Vasile Muraru, Cristina Stamate, Gabriel Dorobantu, ca INVITAT special, Valentina Fatu, Liliana Mocanu, Mirela Boureanu-Vaida, Daniela Cristea, Grupul Excentric Acrobatic DUO Lascu si Ansamblul de Balet al Teatrului de Revista `Constantin Tanase` (coregrafia Cornel Popovici) au jucat in zilele de 3, 4 si 5 octombrie la Conservatorio Profesional de Musica (Madrid - Getafe), Centrul Cultural ISABEL DE FARNESIO din Aranjuez si AUDITORIO `PACO de LUCIA` din Alcala. Sali superbe care s-au umplut la pana la refuz cu spectatorii romani stabiliti in Spania.

La spectacolul de la Getafe, fundasul echipei locale, fotbalistul roman COSMIN CONTRA a tinut sa le fie alaturi si sa-i aplaude pe artistii romani impreuna cu fiica sa, Sara.

In Spania, alaturi de artistii romani s-au aflat si Mariana Chiris si Rodica Toma, Consilieri Generali in Cadrul Comisiei de Cultura (Presedinte Mihai Voicu) din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.

Turneul pe care trupa Teatrului de Revista `Constantin Tanase` l-a efectuat in Spania cu spectacolul `ALO, AICI REVISTA!` (regia Bitu Falticineanu) s-a desfasurat ca si cele de anul trecut de la Madrid, Valencia si Castellon, in cadrul Programului `Romani pentru Romani` initiat de Teatrului de Revista `Constantin Tanase` si Directorul Alexandru Arsinel si sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti. De data aceasta cele care s-au putut bucura de prezenta marilor artisti romani au fost comunitatile de romani din Madrid, Getafe, Aranjuez si Alcala.

Una dintre serile madrilene a fost dedicata vizionarii musicalului `GREASE` la NUEVO TEATRO ALCALA de catre Gabriel Dorobantu, actrita Liliana Mocanu, interpreta Mirela Boureanu, acrobata Tatiana Lascu si de solistul Baletului, Vali Rosca. Un spectacol excelent pus in scena de Ricard Reguant, regizorul care a semnat regia musicalului `Chicago` de la Teatrul National Bucuresti.

Programul `Romani pentru Romani` a demarat in primavara anului 2008, odata cu turneele si triumful artistilor romani ai REVISTEI Romanesti din Italia (Torino, Roma), Spania (Madrid, Valencia, Castellon si Rep.Moldova (Chisinau). In capitala Italiei sala de spectacole s-a umplut pana la refuz, iar peste 500 de spectactori au ramas pe-afara. Anul trecut, la Valencia (Centrul Municipal pentru Tineret `Algires`) si Castellon (Centrului Cultural `La Marina`) au fost prezenti Alexandru Arsinel, Nae Lazarescu si Vasile Muraru, Cristina Stamate, Adriana Trandafir, Marcela Lazarescu, Cristian Simion, Nae Alexandru, Adrian Enache, Mirela Boureanu si Grupul Excentric Duo Lascu. alaturi de regizorul Bitu Falticineau, scriitorul Aurel Storin si Ansamblul de Balet condus de coregraful Cornel Popovici.

Si iata ca succesele de anul trecut cu spectacolele `OLE, TANASE` si `STELELE REVISTEI` au adus astfel o noua invitatie in Spania colectivului Teatrulul de Revista `Constantin Tanase` care a prezentat spectacolul `ALO, AICI REVISTA` cu Alexandru Arsinel, Nae Lazarescu si Vasile Muraru, Cristina Stamate, Gabriel Dorobantu - INVITAT special, Valentina Fatu, Liliana Mocanu, Mirela Boureanu, Daniela Cristea, Grupul Excentric Acrobatic DUO Lascu.

Nu trebuie uitat Ansamblul de Balet al Teatrului de Revista `Constantin Tanase` (coregrafia Cornel Popovici), solisti: Vali Rosca, Iudith Iamandi si Mihai Ciobanu, alaturi de Edy Chiritescu, Miki Tampau, Oana Popovici, Dumitru Ghica, Eugen Sanda, Ligia Judeanu, Daniela Lazar, Antoaneta Paraschiv, Mirela Constantin, Raluca Stefanescu, Sena Vladoiu, Cristina Marin, Andra Putanu

Se pregatesc deja turnee in tara, in Israel, dar si traditionalul turneu din decembrie de la Chisinau.
Text si foto: Oana Georgescu, PR Teatrul de Revista `CONSTANTIN TANASE`, Madrid

Foto: Dragos Constantin, Venus Five Studio

  • Turneu Spania 2009 in Getafe, Aranjuez, Alcala

  • Turneu Spania 2009 in Getafe, Aranjuez, Alcala

  • Turneu Spania 2009 in Getafe, Aranjuez, Alcala


Imagine
Turneu Spania 2009 in Getafe, Aranjuez, Alcala
Turneu Spania 2009 in Getafe, Aranjuez, Alcala

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020