(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram             
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

Stela_Popescu si Alexandru Arsinel Gala Premiilor Confidential Antena2 pentru intreaga cariera 11.03.2009

"Cand spui Stela te gandesti imediat la Arsinel. Si invers.
De 30 de ani, Stela Popescu si Alexandru Arsinel reprezinta cuplul magic al comediei romanesti"

Stela si Arsinel reprezinta deja un brand, desi fiecare a reusit performanta incredibila de a-si pastra individualitatea actoriceasca si de a fi la fel de convingatori si atunci cand joaca separat. Sau atunci cand canta.
Cei DOI MARI ACTORI sărbătoresc 30 DE ANI de CARIERA !

Fundatia STELAR, condusa de Stela Popescu si Alexandru Arisinel acorda in fiecare an Premiile `MIHAI MAXIMILIAN` dedicate memoriei şi amintirii unuia dintre cei mai prolifici autori de texte de Revistă, la 10 ani de la moartea acestuia.

DIPLOMELE `MIHAI MAXIMILIAN` (20.12.2008) pentru contributiile speciale aduse Teatrului de Revista `Constantin Tanase` au fost acordate de catre Stela Popescu si Alexandru Arsinel Arh. Theodora Dinulescu, scenograf şi tinerilor actori Cristian Simion şi Nae Alexandru.

In aceeasi seară, actorul si Directorul Teatrului de Revistă `Constantin Tănase` a primit din partea organizatorilor si `gazdelor` Oana Turcu si Cristi Brancu la Gala CONFIDENTIAL 2008 gazduita de Studiourile CASTEL Film, la sectiunea SHOWBIZ - Premiul Special acordat lui ALEXANDRU ARSINEL si Teatrului de Revista `Ctin.Tănase`, iar duminică 21 decembrie, ora 18.00, cu ocazia spectacolului `DAI UN BAN, DAR FACE`, actrita Stela Popescu si-a sărbătorit ziua de naştere prin. . munca, adica pe scena!

Celebrul şi poate cel mai iubit şi admirat cuplu de actori a fost premiat la Gala 2008 `Zece pentru Romania` (Locul II - ALEXANDRU ARSINEL si Locul III - STELA POPESCU)

Tot ca un semn de recunoastere a talentului celor doi mari actori, cea de-a IV-a editie a Galei `ZECE pentru Romania` si-a desemnat castigatorii. Politicieni, oameni de afaceri, artisti, sportivi sau jurnalisti au fost recompensati pentru valoarea si activitatea lor. Daca personailtati precum Angela Similea, Corina Chiriac, Margareta Paslaru, Alina Dumitru, Marin Moraru, Nicolae Manolescu, Cristian Topescu, Radu Beligan, Gheorghe Dinica şi Mircea Ionescu-Quintus au primit Trofee de Excelenta, cel mai aşteptat moment a fost premierea actorilor si a interpreţilor de muzică uşoară şi populară. Adică a celor pe care publicul ii iubeste cu adevărat.

Dacă anul trecut castigător al Categoriei `Cel mai iubit actor` a fost Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revistă `Constantin Tanase`, anul acesta, nominalizat din nou alaturi de partenera sa de scena si de-o viata, Stela Popescu, a cucerit locul II. El a facut practic schimb de. .locuri cu Florin Piersic, urmat de Stela Popescu.

Cand anul trecut i-a inmanat lui Alexandru Arsinel Trofeul pe care actorul i l-a dedicat memoriei lui Mihai Maximilian, regizorul Alexandru Darie a spus: `Actorii romani au fost întotdeauna ambasadorii acestei tari. Sandu Arsinel nu are nevoie de decoruri. Nu este un actor, ci un fenomen natural, precum uraganul sau rasaritul. El este unul dintre cei mai buni ambasadori ai rării noastre`.

Stela Popescu si Alexandru Arşinel vor fi protagonistii uneia dintre cele mai asteptate premiere ale stagiunii 2009 - spectacolul `Aplauze, Aplauze` dedicat celor 30 de ani de cariera a cuplului, spectacol la care au inceput deja repetitiile sub bagheta regizorului Bitu Falticineanu. `Va fi un spectacol - remember, cu texte exceptionale pe care noi le-am jucat de-a lungul anilor` - a declarat Alexandru Arsinel. `Vom readuce ceva din parfumul de altă data a Grădinii Boema si ne vom prezenta la nivelul si pretentiile unui public care ne doreste aproape si de-acum incolo.

Şi care, pe lângă aplauze, ne şi premiază! Vom fi şi ne vom păstra aceiaşi artişti pentru publicul care ne-a iubit şi ne iubeste neconditionat si caruia vrem sa-i fim aproape si de-acum incolo. Mai ales ca speram sa ne mutam si sa-I primim asa cum se cuvine la noi acasa, la Savoy` - a adaugat `Moldoveanul din Dolhasca, uriasul cel bun al comediei romanesti` - asa cum il alinta cei din Chisinau, oras unde `Stelele Revistei` (Alexandru Arsinel, Tamara Buciuceanu-Botez, Nae Lazarescu şi Vasile Muraru, Cristina Stamate, Adriana Trandafir, Adrian Enache sau Alexandru Lulescu) au stralucit saptamana trecuta pe scena Teatrului de Opera si Balet

Stela Popescu si Alexandru Arsinel au debutat în 1978 în `Nevestele vesele din Boema`, la 5 ani dupa ce Puiu Maximilian il distribuise pe Arsinel in `Scandal la Boema` si au sarbatorit pe scenele din tara si strainatate. Jucand si aducand bucurie in sufletele oamenilor asa cum o fac de cand se stiu. Calatoresc prin lumea-ntreaga si readuc spiritul romanesc in inima celor aflati prea departe.

Zilele toamnei 2008 s-au succedat ca un iures pentru cei doi mari actori - filmari si invitatii la emisiuni, turnee si spectacole, din nou filmari chiar si in telenovele de succes (`Regina`) sau turnee lungi si îndepărtate in SUA (cand Arsinel se afla cu teatrul in turneu in Spania, Stela a fost cu `Opera comica pentru copii` la New York) sau in Africa de Sud cu longeviva piesa de teatru radiofonic `Caviar, votca si bye-bye` in care mai joaca Tamara Buciuceanu-Botez (locul XIX - nedrept la `Zece pentru Romania` 2008) şi Eugen Cristea.
CLICK PENTRU A VEDEA ALBUM FOTO


DETALII SPECTACOLE CLICK PENTRU MAI MULTE FOTOGRAFII:

Bilete

Program

Media

CronMed

Distributie

Foto

Video

>>>SLIDE SHOW<<<

  • Stela Popescu si Alexandru Arsinel Gala Premiilor Confidential Antena2 pentru intreaga cariera 11.03.2009

  • Stela Popescu si Alexandru Arsinel Gala Premiilor Confidential Antena2 pentru intreaga cariera 11.03.2009

  • Stela Popescu si Alexandru Arsinel Gala Premiilor Confidential Antena2 pentru intreaga cariera 11.03.2009


Imagine
Stela Popescu si Alexandru Arsinel Gala Premiilor Confidential Antena2 pentru intreaga cariera 11.03.2009
Stela Popescu si Alexandru Arsinel Gala Premiilor Confidential Antena2 pentru intreaga cariera 11.03.2009

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020