(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram             
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

Tamara Buciuceanu-Botez `STELELE REVISTEI`, Premiul de Excelenta UNITER 2011

Teatrul de Revistã “Constantin Tãnase” Bucuresti, Calea Victoriei nr.33
STELE REVISTEI

18.04.2011
Tamara Buciuceanu-Botez deţine peste 20 de premii pentru interpretare, dintre care amintim:
Premiul pentru întreaga activitate artistică din partea Ministerului Culturii şi Cultelor (4 aprilie 2002),
premiul UNITER pentru întreaga activitate (5 aprilie 2004),
Premiul de excelenţă din partea TVR Internaţional (2009) şi
Premiul de excelenţă la Gala Premiilor UNITER (2011).
* * * * *

03.12.2008
`STELE REVISTEI` la Teatrul National de Opera si Balet din Chisinau

Alexandru Arsinel, Adrian Enache si Tamara Buciuceanu-Botez,
Cristina Stamate si Adriana Trandafir, Nae Lazarescu si Vasile Muraru
si toti ceilalti artisti au ridicat sala in picioare!

La inceputul lunii decembrie 2008, Teatrul National de Opera si Balet din Chisinau a fost gazda unuia dintre cele mai asteptate evenimente culturale ale sfarsitului de an - spectacolul `STELELE REVISTEI` cu Alexandru Arsinel, Tamara Buciuceanu- Botez (invitatA de onoare a trupei Teatrului de RevistA `Constantin TAnase`), Nae Lazarescu si Vasile Muraru, Cristina Stamate, Adriana Trandafir, Adrian Enache, Alexandru Lulescu, Mirela Boureanu- Vaida, Alin Gheorghisan, Miruna Birau, Cristian Simion, Nae Alexandru, Raluca Guslicov, Anamaria Donosa, DUO Acrobatic Lascu si Ansamblul de Balet (coregraf Cornel Popovici).

Acest spectacol a fost organizat si cu sprijinul Ambasadei Romaniei in Republica Moldova, reprezentata printre alti oficiali, de consulul Ion Nuica si de Ioan Gabriel Gaborean, Ministru Consilier.

Succesul a fost urias, iar cei peste 1.500 de spectatori i-au aplaudat pe artistii romani minute-n sir, ridicati in picioare. Toti au rememorat succesul de care se bucura in fiecare an la Chisinau artistii Teatrului de Revista `Constantin Tanase`, pentru care biletele (deloc ieftine) se vand si s-au vandut cu mai multe saptamani inainte.

Asa cum s-a intammplat in acest an, cand, de fiecare data s-a jucat cu casa inchisa, cu ocazia turneelor din Italia, Germania, Spania si la Timisoara unde s-au jucat pe scena Operei Nationale doua reprezentatii ale spectacolului `STELELE REVISTEI` din distributia caruia a facut parte si Stela Popescu.

In Spania, la Valencia si Castellon s-a jucat `OLE, TANASE` in cadrul Proiectului- Program `Romani pentru Romani` initiat de Primaria Municipiului Bucuresti.

"Proiectul s-a bucurat de un succes urias. Anul acesta am mai jucat la Roma, Milano, Alessandria, Torino, Madrid si Nurenberg, marcand incheierea acestui proiect la Chisinau. Spectacolul `STELELE REVISTEI` a carui reteta de succes este deja cunoscuta este un veritabil cocktail alcatuit din cele mai bune momente artistice ale spectacolelor stagiunii 2008 - 2009 a Teatrul de Revistï¿a. Si sunt aproape trei ore de muzica, dans, umor de cea mai buna calitate si buna dispozitie! "
- a tinut sa mentioneze actorul Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista `Constantin Tanase`.

La proiectele, premierele (spectacolul `Idolii Femeilor` este incontestabilul succes de casa al acestei stagiuni) si spectacolele stagiunii 2008 - 2009 (Bufonii Regelui, Omul care a vazut moartea, Pofta buna la Tanase, Dai un ban, dar face, OK, Melody, Mama Boema, Nevestele Vesele, Razbunarea Panterei Roz) s-a adaugat sirul de turnee efectuate in acest an in tara si in strainatate.

Turneul de la Chisinau a fost programat special in perioada in care Sala RAPSODIA a gazduit Festivalul Concurs de Interpretare `AURELIAN ANDREESCU`.

Celebrul cuplu Stela Popescu - Alexandru Arsinel care a implinit 30 de ani de cariera este nominalizat din nou de catre Trustul REALITATEA la Premiile `ZECE pentru ROMANIA` la categoria `Cei mai iubiti actori`, dupa ce anul trecut Alexandru Arsinel a castigat detasat, invingï¿andu-l pe Florin Piersic.

Una dintre cele mai asteptate premiere ale stagiunii 2009 va fi spectacolul `Aplauze, Aplauze` dedicat celor 30 de cariera a cuplului Stela Popescu si Alexandru Arsinel, spectacol la care au inceput deja repetitiile sub bagheta regizorului Bitu Falticineanu.

"Va fi un spectacol - remember, cu texte pe care noi le-am spus si jucat de-a lungul anilor" - a declarat Alexandru Arsinel. "Vom readuce ceva din parfumul de alta data a Gradinii Boema si vom incerca sa ne prezentam la nivelul si pretentiile unui public care ne-a iubit, ne iubeste si care ne doreste aproape si de-acum incolo".

Foto: Dragos Constantin, Venus Five Studio
  • Tamara Buciuceanu- Botez, Alexandru Arsinel

  • Cristian Simion,Tamara Buciuceanu- Botez, Alin Gheorghisan, Nae Alexandru

  • Vasile Muraru, Tamara Buciuceanu Botez, Alexandru Arsinel


Imagine
Tamara Buciuceanu- Botez, Alexandru Arsinel
Tamara Buciuceanu- Botez, Alexandru Arsinel
Cristian Simion,Tamara Buciuceanu- Botez, Alin Gheorghisan, Nae Alexandru
Cristian Simion,Tamara Buciuceanu- Botez, Alin Gheorghisan, Nae Alexandru
Vasile Muraru, Tamara Buciuceanu Botez, Alexandru Arsinel
Vasile Muraru, Tamara Buciuceanu Botez, Alexandru Arsinel

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020