(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram             
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

VIDEO `HAI, HAI ROMANIA!` Selectiuni din spectacol

Teatrul de Revistã “Constantin Tãnase” Bucuresti, Calea Victoriei nr.33

Hai, Hai Romania! - in regia lui Alexandru Arsinel
si Un cantec... O Gluma -in regia lui Cezar Ghioca
au fost spectacolele (premiere 2018) care au incheiat en fanfare Stagiunea Estivala a Teatrului de Revista Constantin Tanase. Aceasta a debutat pe 23 iunie 2018 la Teatrul de Vara Herastrau, cea mai mare (2.500 de locuri) si cea mai moderna gradina de vara din tara.

In fiecare week-end s-a desfasurat o veritabila parada a spectacolelor de Revista care a culminat cu Premiera oficiala a actualei stagiuni - Hai, Hai Romania! - inclusa in programul de evenimente cultural-artistice dedicate aniversarii Centenarului Marii Uniri de la 1918.

Din distributie – o impresionanta desfasurare de forte, alaturi de Baletul si Orchestra Teatrului de Revista Constantin Tanase (dirijor Dan Dimitriu) fac parte actorii Alexandru Arsinel, Vasile Muraru si Valentina Fatu, Alexandru Lulescu, Ana Maria Donosa, Nae Alexandru si Cristian Simion, Monalisa Basarab, Oana Ghioca, Miruna Birau, Diana Radu, solistii de muzica usoara Adrian Enache, Alin Gheorghisan, Adriana Gavrila, Bianca Sarbu Romanescu, Radu Ghencea, Alexandra Penciu, Daniela Tanase, dar si artista acrobata Tatiana Fecioru. Coregrafia este semnata de Cornel Popovici, iar scenografia de Ana Iulia Popov.

Cu sloganul Sarbatorim impreuna Anul Centenarului, Catena - un partener de traditie al evenimentelor culturale din tara noastra a sustinut si in acest an Stagiunea Estivala a Teatrului de Revista Constantin Tanase. Directorul teatrului, Alexandru Arsinel, a facut din nou echipa cu Catena si, impreuna, au propus bucurestenilor week-end-uri de vis, pline de amuzament si de acte de cultura.

Catena sustine in mod traditional evenimentele organizate de Teatrul de Revista Constantin Tanase, al carui director este Alexandru Arsinel, pentru ca acestea reprezinta un etalon in peisajul artistic al Romaniei.

In conditiile in care si in acest an maestrul Alexandru Arsinel a pregatit spectacole deosebite, pline de umor si de acte artistice unice pe scena teatrului romanesc, Catena isi reafirma sprijinul pentru proiectele in care marele actor roman este implicat, mentionand intr-un comunicat de presa:

"Datorita maestrului Alexandru Arsinel, unul dintre cei mai mari actori de comedie ai Romaniei, spectacolele au savoarea comediei pure de odinioara si a scenetelor inteligente. Catena continua, astfel, colaborarea de traditie cu maestrul Alexandru Arsinel, un parteneriat de lunga durata cu rezultate deosebite, in beneficiul publicului dornic de momente artistice de calitate. Cu ocazia acestor spectacole, Catena se alatura inca o data maestrului Arsinel care dedica evenimentele stagiunii Centenarului Marii Uniri."

Realizator: Oana Georgescu, Mihaela Moldoveanu
Editor: Nicu Pojaru
Foto: Dragos Constantin

https://www.sensolifestyle.ro/Eveniment-9214/catena-sustine-teatrul-de-revista/

  • HAI, HAI ROMANIA! VIDEO din Spectacol

  • HAI, HAI ROMANIA! VIDEO din Spectacol

  • HAI, HAI ROMANIA! VIDEO din Spectacol


Imagine
HAI, HAI ROMANIA! VIDEO din Spectacol
HAI, HAI ROMANIA! VIDEO din Spectacol

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020